Ceremonie van Elizabeth Jenkins op Tweede Paasdag


17 april 2017

Ze is al járen niet meer in Nederland geweest, dus zowel voor fans als nieuwsgierigen een prachtkans om haar te ontmoeten! Elizabeth B. Jenkins is bekend van bestsellers als De Terugkeer van de Inca en The Fourth Level, waarin zij schrijft over haar spannende avonturen als leerling sjamaan in Peru. Inmiddels woont ze met man en kinderen in Hawaii en reist ze de hele wereld af om workshops te geven over haar inzichten en technieken.

Op Tweede Paasdag is ze in het Gooi en geeft ze bij een van de oude Tafelbergen daar (op loopafstand van Restaurant De Goede Gooier) een mooie ceremonie om iedereen te verbinden aan zijn of haar eigen gidsen en geleidesterren.

De Tafelbergen stammen nog uit de tijd van de Kelten, en werden als offerplaatsen gebruikt door de druïden om de Goden gunstig te stemmen. Er werd dan bijvoorbeeld vis geofferd.

De Q’ero indianen in Peru hebben soortgelijke gebruiken, waar zij bijvoorbeeld bloemen offeren, en natuurgeesten, windrichtingen en Moeder Aarde (Pacha Mama) aanroepen. Elizabeth heeft ruim dertig jaar met sjamanen uit deze gemeenschappen gewerkt (Paqo’s) en ook haar eigen werk daarmee kunnen ontwikkelen. Ook heeft ze intensief met de bekende antropoloog Juan Nuñez del Prado gewerkt, die zelf ook Paqo geworden is, samen met zijn zoon Ivan.

Wil je de ceremonie meemaken? Zet jezelf dan op “Gaat” en je staat op onze lijst. Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage, die naar een project voor scholing van Q’ero kinderen zal gaan in Peru.

Deel dit event gerust als je denkt dat het past! Hoe meer mensen hoe beter!

Wie ook interesse heeft in de 3-daagse training in het transformeren van zware energie die in de dagen daarna van start gaat, kan het beste even op de eventpagina klikken van deze training op www.facebook.com/barbaraderoospublications. Je vindt het onder het kopje: Sweep up the Big Hoocha with Elizabeth Jenkins. Hier vind je ook uitgebreidere informatie over haar achtergrond en wat ze in haar training precies te bieden heeft.

Of klik direct op deze link:

https://www.facebook.com/events/197323024087543/

Share This

Receive free short stories that will make you smile!

Leave your name and email below and receive Barbara’s free short stories periodically.

You have successfully subscribed and will recieve a link to the first short story in your mailbox shortly!